KERATINE BEHANDELING


De keratine behandeling van MAF verandert droog, statisch, pluizig en weerbarstig haar in een glanzend en pluisvrij kapsel. Miljoenen vrouwen wereldwijd ondergingen de keratine behandeling en de resultaten zijn ronduit spectaculair. Ervaar het zelf bij MAF.

 

WAT IS EEN KERATINE BEHANDELING?

 

 

Keratine is een lichaamseigen bouwstof, die onder andere voorkomt in je nagels. Ook versterkt het je haren en zo’n 88% van je haar bestaat uit keratine. Behandel en verzorg je je haar intensief, dan neemt het proteïne-gehalte in je haar af. Je haar wordt zwakker, breekt eerder af en gaat pluizen.

 

Heb je droog, statisch, pluizig of weerbarstig haar? Dan is een gezonde proteïne behandeling met keratine een must. De stylisten van Haarvisie brengen de keratine diep aan in je haar, waardoor het eiwit je haar van binnenuit voedt en herstelt. Je haar wordt weer zijdezacht en valt prachtig in model.

KERATINE BEHANDELING GESCHIKT VOOR ALLE HAARTYPEN

Keratine behandelingen zijn momenteel dé hit in internationale kapsalons. Dat is niet zo vreemd, want keratine is een lichaamseigen eiwit dat je kunt gebruiken bij elk haartype. Of het nu chemisch behandeld is of niet. De conditie van je haar maakt evenmin uit en daarom is de keratine behandeling bijzonder effectief voor:

– Haar dat beschadigd is door zon, zee en chloorwater
– Geverfd, gepermanent of gestraightened haar
– Haar dat van nature pluizig en weerbarstig is

KERATINE BEHANDELING BIJ MAF

MAF biedt 1 specifieke keratine behandeling aan: keratherapy 

De keratherapy behandeling is de beste keuze als je je haar van binnenuit wilt voeden en herstellen. Let op, het is geen straightener.