WELKOM OP ONZE WEBSITE, NEEM EEN VIRTUEEL KIJKJE IN ONS KAPSALON EN ONDEK HIER ONZE PRODUCTEN, DIENSTEN EN PROMO'S. MAAK ALVAST KENNIS MET ONZE VISIE EN MISSIE ->  'PRESENTATIE' 

In een wereld waar alles steeds jachtiger en sneller gaat, is een kappersbeurt in een gezellig, persoonlijk salon een verademing. Bij ons wordt u verwend met een zalige hoofdhuidmassage en een heerlijke kop koffie of biothee. Nestel je in één van onze comfortabele stoelen en laat je haar verwennen!

THE CHOICES WE MAKE ->NEW NEW NEW !!

Make-up

Sinds kort verzorgen wij ook uw make-up. Hiervoor werken wij met het merk Eva Garden.
Eva Garden staat voor kwalitatief hoogstaande cosmetica die de mix vormt tussen trends én tijdloze elegantie. Alle producten zijn parabeen vrij en bijgevolg ideaal voor gevoelige huid.
Het Italiaans cosmeticabedrijf Eva Garden is gespecialiseerd in functionele make-up en behandelingen met essentiële oliën. Het continu streven naar innovatie via wetenschappelijk onderzoek staat dan ook centraal.
Intussen werken tal van gerenommeerde make-up artists over de ganse wereld met het Eva Garden gamma.

Voor meer info klik snel op 'producten' -> 'make-up lijn Eva Garden'

Workshop make-up ook iets voor u?

ONZE VOLGENDE WORKSHOP NATURELLE LOOK
GAAT DOOR OP
WOENSDAG 27 SEPTEMBER 2017  OM 18U30

Kent make-up ook nog veel geheimen voor u?  Hoe en welke producten breng ik het beste aan op mijn gelaat. Welke kleuren zijn voor mij het beste? Welke materialen (penselen, sponsjes….) gebruik ik het beste? Wilt u de kneepjes van het vak leren?

Dan is een Make-upworkshop van MAF dé oplossing!

Kijk snel op de rubriek 'Workshops' 

Natuurlijk biokleuring van Kevin Murphy  Color.Me

Naast de fantastische haarherstellende kleuringen van LANZA werken we nu ook met de natuurlijke kleuringen van Kevin Murphy. Deze zijn ammonia- en ppd vrij met natuurlijk verkregen ingrediënten. Ideaal voor mensen met een gevoelige hoofdhuid en/of hoofdhuidproblemen. De geurloze en zachte texturen van de cremigekleuringen zijn een weldaad voor haar en hoofdhuid. COLOR.ME is 100% grijsdekkend en bestaat in 79 kleuren die allemaal met elkaar gemengd kunnen worden en zorgen voor natuurlijk ogende multi-tone resultaten.

Een unieke mix van zachte en natuurlijke ingrediënten, zorgt voor een natuurlijke hydratatie, regenereert het haar en geeft een prachtige glanzende haardos....
Eindeloze mogelijkheden en creativiteit behoren tot de mogelijkheden van COLOR.ME kleuringen. Deze kleuringen kunnen worden toegepast als semi, demi of permanente kleuring.

Voor meer info kan u een kijkje nemen onder de rubriek "producten"