Over MAF

 

MAF is de afkorting van Merksem Art Factory

Als professioneel kapsalon staan we in hartje Merksem in voor uw haarverzorging, steeds vanuit een professionele visie met oog voor de laatste nieuwe trends en rekening houdend met uw vragen en wensen als klant. Wij vinden het heel belangrijk om up to date te blijven en volgen elk jaar opnieuw cursussen in binnen- en buitenland.

MAF is een plek waar klanten centraal staan, in de watten worden gelegd, in een ongedwongen, vrolijke sfeer kunnen genieten & met de perfecte coupe buiten gaan. Onze kernwaarden zijn: Passie, Persoonlijk en Professioneel advies, Ontspanning, Kwaliteit en Duurzaamheid. Steeds de laatste technieken, topproducten & nieuwste trends, respect, vriendelijkheid en openheid. We ontvangen de klanten in een huiselijke ongedwongen sfeer en willen dat de klanten zich vertrouwd en thuis voelen. We leiden U naar de gewenste look dat U doet stralen.

 

Team

Daphne , Wendy en Nancy ontvangen je graag.

Daphne

Wendy

Nancy

  

Contacteer ons

Als u nog bepaalde vragen heeft over onze diensten op het vlak van knippen, nagels en make-up, contacteer MAF Beautysalon dan vandaag nog. Wij helpen u graag verder.